Hegie Wonen B.V is een familiebedrijf dat anders denkt. Elk project starten wij vanuit de woonwensen van starters op de woningmarkt, alleenstaanden, jonge stellen en/of senioren met het oog op de toekomst. Van daaruit ontwikkelen wij wooncomplexen op een slimme, kosten- efficiënte en duurzame manier.

Het is onze missie om op deze manier bij te dragen aan het huisvestingsvraagstuk. De woningen die wij verhuren zijn levensloopbestendig. Duurzaamheid en bouwkundige innovatie staan bij elk project voorop. 

Wij ontwikkelen in eigen beheer in samenwerking met betrouwbare partijen. Zij delen onze passie en hebben bewezen deze waar te kunnen maken. Met één gezamenlijk vernieuwend durven denken en doen om een bijzondere woonplek te creëen waar mensen onbezorgd en plezierig kunnen wonen.

De projecten die wij opleveren zijn zonder uitzondering:

Comfort

Onze woningen zijn inclusief hoogwaardige keuken en badkamer. Wij onderhouden onze woningen goed en dankzij de korte lijnen in ons bedrijf zijn wij altijd beschikbaar en dichtbij.

Sociale cohesie

Onze projecten hebben gemeenschappelijke ruimten, waardoor bewoners in verbinding staan met elkaar. De centrale ligging en de faciliteiten van onze projecten geven de regio en wijk een boost.

Zorgcomponent

In een aantal projecten zijn er appartementen gerealiseerd die geschikt zijn voor mindervaliden.

Betaalbaarheid

We houden de vaste lasten voor energie/warmte laag doordat onze projecten goed geisoleerd zijn.

Duurzaamheid

Wij bouwen bijna energieneutraal en hergebruiken materiaal zo veel mogelijk. De woningen die wij opleveren zijn levensloopbestendig: ze zijn flexibel in te delen of kunnen door verschillende doelgroepen worden gebruikt. Zo helpen wij mee om toekomstige leegstand te voorkomen.

Voor Wie?

Wij ontwikkelen woningen voor de volgende doelgroepen:

-Starters op de woning- of arbeidsmarkt

-(Jong)Volwassenen met een handicap die niet in aanmerking komen voor reguliere begeleid wonen-trajecten

-Senioren