Project "Geeuwsicht" Sneek

Project "Geeuwsicht" Sneek

Geeuwsicht (Te Huur) Sneek/Appartementen Project Geeuwsicht bevindt zich aan de IJlsterkade in Sneek. Geeuwsicht ligt op loopafstand van het centrum van Sneek en heeft een prachtig uitzicht over de Geeuw met de mogelijkheid tot het huren van een eigen ligplaats. In dit project komen 24 vrije sector energiezuinige huurwoningen (3 en 4 kamerappartementen).

Project “ Watermerk” Sneek

Project “ Watermerk” Sneek

Watermerk (Te Huur) Sneek/Appartementen Doelgroep: Starters, mindervaliden. Project Watermerk bevindt zich aan de IJlsterkade in Sneek en is in ontwikkeling. Watermerk ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Sneek. In dit project worden 16 3-kamerwoningen, 16 studio's en 2 minder valide duurzame sociale - vrije sector (midden segment) huurwoningen gerealiseerd.

Project "UPC-gebouw" Leeuwarden

Project "UPC-gebouw" Leeuwarden

Noordvliet Leeuwarden/Huurappartementen/Opgeleverd. Doelgroep: Starters. Op een prachtige lokatie aan de Noordvliet 375 te Leeuwarden hebben wij het oude upc gebouw getransformeerd naar 33 energiezuinige appartementen voor starters op de woningmarkt.

Project "Van Swietenstraat" Leeuwarden

Project "Van Swietenstraat" Leeuwarden

Van Swietenstraat Leeuwarden/Studio's/Opgeleverd. Doelgroep: Starters en studenten. Op A-lokatie in Leeuwarden hebben wij 38 energiezuinige studio appartementen gerealiseerd voor jongeren. Het project bevindt zich op loopafstand van het station en het bruisende hart van Leeuwarden.