Project "Geeuwsicht" Sneek

Geeuwsicht (Te Huur) Sneek/Appartementen Project Geeuwsicht bevindt zich aan de IJlsterkade in Sneek. Geeuwsicht ligt op loopafstand van het centrum van Sneek en heeft een prachtig uitzicht over de Geeuw met de mogelijkheid tot het huren van een eigen ligplaats. In dit project komen 24 vrije sector energiezuinige huurwoningen (3 en 4 kamerappartementen).

 

 

De appartementen hebben een inpandige berging en een parkeerplaats. In het project zijn twee liften aanwezig die geschikt zijn voor minder valide. Ook is er een gezamenlijke ruimte aanwezig waar de huurders samen kunnen komen. Alle appartementen worden voorzien van vloerverwarming, rvs keuken en luxe moderne badkamer. De appartementen hebben een mooi ruim balkon met uitzicht over Sneek en de Geeuw. Verwarming wordt collectief aangeboden. Geeuwsicht wordt met oog op de toekomst gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Een prachtig project aan het water.

Klik hier voor onze project pagina op Funda

Klik hier voor plattegrond souterrain

 

Klik hier voor plattegrond begane grond

 

 

Klik hier voor plattegronden 1 - 4 verdieping.

 

 

 

Ziet u zich hier zelf al wonen? Nu te huur bij onze verhuur makelaar en meer informatie op onze project pagina op Funda.

Klik hier: Project pagina Geeuwsicht Funda

Makelaardij Sneek

Oude Kerkhof 4

8601 EE Sneek

Tel: 0515-431543

info@makelaardijsneek.nl